„Přátelství prověřené staletími…“

5. října 2018 | 09:00

Pomalu se blíží konec léta a vy si říkáte, že by to ještě chtělo alespoň krátkou dovolenou, pár dní, kdy načerpáte energii na sychravé podzimní dny? Přijeďte k nám do Velichovek.

Lázně Velichovky s více jak stodvacetiletou tradicí, se nacházejí  v krásné  kopcovité krajině na rozhraní Kladského pomezí a Podzvičinska.

Naše  Lázně , nabízejí pobyty jak pro pojištěnce, tak i samoplátce, kteří během doby strávené v malebném komplexu venkovského  prostředí mohou využít procedury zaměřené na léčbu zmírnění bolesti svalů, kloubů a zlepšení celkového zdravotního stavu po operacích a úrazech.

Hlavní specializací je především léčba a rehabilitace pacientů s onemocněním pohybového aparátu, rekonvalescenci pacientů po úrazech a operacích kostí a kloubů, včetně kloubních náhrad, dále léčba nervových onemocnění dle platného indikačního seznamu. Od 1. 7. 2018 je lázeňská léčba rozšířena  o indikační skupinu I/1 – zhoubné nádory pro dg. mnohočetného myelomu. Nově v naší nabídce naleznete také balíčky na Podporu Plodnosti.

Předností Lázní je hustá slatina, která je svým složením a strukturou ojedinělá na celém území České republiky. Pomáhá našim pacientům při regeneraci svalového aparátu a také odbourává bolest při chronických bolestech kloubů a páteře.

Zrekonstruované prostory v Zimních lázních nabízejí relaxační zónu, kde snadno necháte odpočinout svému tělu i mysli a lehce tak, alespoň na chvíli, zapomenete na běžné starosti všedních dnů. V naší wellness nabídce si každý přijde na své. Pro milovníky vína nabízíme „Vinné hýčkání“, které během necelé hodiny okouzlí vinnou koupelí, zábalem a příjemnou masáží. Procedura „Čokoládové pohlazení“ zase potěší klienty, kteří mají rádi intenzivní vůni čokolády. Ta zde vynikne v podobě zábalu, následné masáže a sladké tečky nakonec, a stane se tak ideálním balzámem pro relaxaci. Procedury “Lemongrassový, Levandulový či Kokosový sen“ jsou určené pro klienty, jejichž hlavním cílem návštěvy našich lázní je odpočinek a osvěžení. Příroda je léčivá, a proto přinášíme kousek přírody i k Vám prostřednictvím procedury „Medové kouzlo“, jejichž hlavní předností jsou čistící účinky medu a jeho vyživující efekt. Další novinkou je „Anticelulitidní balíček“. Jeho součástí je zábal a lymfodrenáž ke zlepšení prokrvení pokožky, což ocení zejména klienti, které trápí pocit těžkých nohou.

Lázně poskytují špičkovou lázeňskou péči, klidné zázemí s rodinou atmosférou a ochotným, zkušeným personálem, kde si odpočine nejen vaše tělo, ale i vaše duše. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a zajistíme rezervaci.

V blízkosti lázní se nachází náš partnerský resort K-Triumf, který je ideální pro relax a sportovní aktivity, a to nejen v létě, ale také v zimě. Unikátem resortu je vlastní obora, kde se nachází velké
množství spárkaté zvěře.

Obchodní oddělení:                                                                            Resort K-TRIUMF
Tel. 491 889 123, 132, 135, 184                                                          Tel. 491 407 121