Wellness a plavání

18. září 2018 | 09:00

Plavecký areál Jedenáctka VS nabízí vyžití pro celou rodinu

Blíží se podzim a každý se rád prohřeje! Finská a aroma sauna, parní lázeň, odpočívárna a ledová studna v Plaveckém a areálu Jedenáctka VS, přivítá denně stovky klientů. I pro letošní podzim jsme pro ně připravili útulné prostředí, saunové ceremoniály, každý čtvrtek v čase od 15 do  19hod pak wellness pouze pro ženy. Atmosféru dodává relaxační hudba a vůně vonných esencí.

V areálu najdeme 25m bazén s 5ti drahami, které jsou během dne rozděleny jak pro kondiční plavce, tak i pro rekreační plavání, 42m dlouhý tobogán s bezpečným dojezdem, brouzdaliště pro ty nejmenší návštěvníky a víceúčelový bazén s řadou atrakcí (vířivka, divoká řeka, chrliče, perličková lůžka a vodní hřib).

Od pondělí až do pátku, probíhají kurzy plavání pro děti i dospělé pod vedením zkušených instruktorů a trenérů společnosti Aqua Sport Club, která je provozovatelem areálu. Kurzy plavání dětí od 6ti měsíců jsou v oddělené části Dětského plavání, kde se plave ve 4 speciálních nerezových bazénech se zajištěním vysokých nároků na hygienu a s teplotou vody 31oC. Větší děti přechází na kurz plavání do velkého 25m bazénu, kde již trénují naučené plavecké dovednosti a zdokonalují plavecké způsoby. Velký zájem je také o individuální lekce plavání, které jsou jak pro děti, tak i pro dospělé plavce i neplavce.

Velký zájem je také o oslavy na dětských bazénech. Nerezové bazény v dětské části je možné si zarezervovat pro dětskou oslavu, kde program pro děti může připravit zkušený instruktor. Po oslavě si děti ještě mohou zadovádět ve velké herně a pochutnat si na občerstvení, které zajišťuje bistro plaveckého areálu. V případě zájmu je třeba zarezervovat termín v dostatečném předstihu.

www.aquasportclub.cz

Kosmetika dieNikolai

dieNikolai, rakouská biodynamická značka kosmetiky, představuje novinkový 100% více

Lechtivé filmy