Prožijte chladné dny v tropech!

14. listopadu 2018 | 12:00

Sychravé počasí nám už naplno předvedlo svou sílu. Prudký vítr nám poshazoval květináče, děti si ve školách předávají nemoci... Odjeďte z nevlídného podzimu a zimy do tepla. Že nemáte na exotickou dovolenou peníze a nechce se vám strávit půl dne v letadle? Vydejte se do německého Tropical Islands!

Jen hodinu jízdy od Berlína se nachází jedinečný tropický resort Tropical Islands. V jakémkoliv ročním období se tak můžete koupat a pod palmou popíjet drinky na pláži.

Dovolená v tropech, o které jste vždy snili
Těšit se můžete na parádní letní dovolenou za každého počasí. Užijte si s celou rodinou koupání ve velkých bazénech,  adrenalinovou zábavu, tobogány, odpočinek na písečných plážích a projděte se naučnou stezkou v tropickém pralese. V areálu najdete dokonce také celou nákupní ulici s obchody, kadeřnictvím, knihkupectvím, ale i tetovacím salonem. Samozřejmostí jsou suvenýry, obchody s plavkami a se sladkostmi. Občerstvení nabízejí příjemné restaurace.

V Tropical Islands můžete obdivovat i pravou tropickou vesnici, kde spatříte typické stavby Thajska, Bornea, Bali a z ostrova Samoa. Postaveny byly zkušenými architekty přímo v zemích svého původu, následně rozloženy a dopraveny do Tropical Islands.

Příjemné ubytování nabízí soukromé vily, které se nacházejí jen 10 minut od tropického světa. Pronajmout si je můžete s celou svou rodinou nebo přáteli. Celá vila tak bude na smluvenou dobu jen vaše.

Pronajměte si rekreační domy u Tropical Islands od NOVASOL
Rekreační domy u Tropical Islands nabízí Novasol, jeden z největších poskytovatelů ubytování v soukromí v Evropě. NOVASOL působí na trhu už 50 let a nabízí 50 000 pečlivě zvolených rekreačních objektů ve 27 zemích Evropy.

Vznik vrásek

Zastavit čas nejde, ale jeho působení na naši pleť můžeme alespoň trochu zmírnit. více

Jak zlepšit vztah?

Po dni v práci se s partnerem sejdete konečně doma. Když vyřešíte domácí povinnosti více