Oboustranné knihovny a regály Le Patio

28. května 2019 | 12:00

Řešíte, jak rozdělit větší prostory bez stavebních úprav? Zajímavou variantou je použití oboustranných knihoven a regálů. Le Patio ve své nové kolekci nabízí hned několik variant tohoto modulárního nábytku: minimalistické kovové různých tvarů nebo kovové se dřevěnými policemi v odlišných stylech. Některé typy lze též vyrobit na zakázku.

Se vzrůstající popularitou velkých společných obytných prostor v soukromých interiérech vzniká potřeba je opticky rozčlenit na jednotlivé funkční zóny. Ať už řešíte, že jste v nájemním prostoru a postavit novou příčku je nemožné, nebo jen chcete stávající prostor rozdělit bez ztráty jeho vzdušnosti, velmi praktické jsou v těchto případech oboustranné knihovny a regály. Výsledný efekt vždy závisí nejen na tom, jaký styl předělující modulární stěny zvolíte, ale i jak ji zaplníte. Velmi pěkně působí mix drobných předmětů s pokojovými květinami. V každém případě získáváte praktickou a designově zajímavou variantu.

Le Patio nabízí hned několik variant těchto předělujících modulárních stěn:
•    Minimalistické kovové knihovny
•    Regály s kovovou strukturou a dřevěnými policemi
•    Kovové reály kombinované se dřevem inspirované art decem
•    Kovová knihovna s neobvyklým oválným půdorysem

Originální nábytek Le Patio
Originální nábytek Le Patio osobně vybírá a často i navrhuje majitelka obchodů, Monika White, v Indii.

Část kolekce reaguje na aktuální designové trendy: jde o kovový nábytek a doplňky inspirované různými styly: od art deca, přes 60. léta až po industriál a boho styl.

Druhá část vychází z filozofie wabi-sabi, ve které nabízíme solitéry z mangovníkového dřeva a starožitné kusy z teaku. Předností tohoto typu nábytku je kvalita a krása starého dřeva s nenapodobitelnou patinou. Tato patina – pozůstatky starých barevných úprav, kování, oděrky a povrchové praskliny - mohou působit jako zdánlivá nedokonalost, ale právě to vytváří jedinečný půvab. Proto je každý solitér originálem, má svůj příběh. Náš nábytek osloví také ty, kteří smýšlejí ekologicky, a tudíž se nechtějí podílet na podpoře mainstreamové nadvýroby.

Z Indie také dovážíme bytové doplňky, jako jsou zrcadla, šperkovnice, paravány, ozdobné panely, dekorační předměty z bronzu, dřeva a mramoru, plédy, přehozy a polštáře. Protože je nábytek vyráběn jednotlivě či v malých sériích, nelze ho objednat z katalogu, ale často je možné na přání klienta dovézt kusy podobné dříve nabízeným. Stačí nám poslat dotaz.

www.lepatio.cz

TOP MÓDA

Náhrdelník Maxima

MAXIMA, jméno, které slibuje jedinečnost a bezkonkurenční krásu. více