Proč interiér na klíč?

12. září 2018 | 12:00

Nejste zrovna bytoví designéři, nebo nemáte ucelený vkus? Máte jasnou představu, ale sladit to vše dohromady tak, aby to dávalo smysl, není pro vás? Přenechejte tuto roli zkušenějším lidem, kteří to mají jak se říká “v oku” a je to jejich životním posláním.

Spousta lidí ještě dnes neví co vše obnáší a hlavně čím vším si usnadní cestu, když si najmou na realizaci interiéru službu architekta nebo designera. Není to pouze o vybírání nábytku, ale řeší se zde věci jako je dispozice, barvy, použité materiály a v neposlední řadě tedy i návrh a výběr nábytku.

Bude se mi to líbit?
Říkáte si: ,,Budu spokojen/a s proměnou?”. Na tuto otázku vám nikdo 100% garanci nedá, ale co vám zaručeně můžeme potvrdit je, že designer či architekt bude dělat vše pro to, aby co nejvíce vyšel vstříc vám a vašim představám. S tímto člověkem se osobně setkáte, popíšete svá přání a potřeby a v souladu s kompozicí celého prostoru se začne tvořit váš útulný domov. Opravdu se není čeho bát! Představte si, jak to probíhá v kterékoliv jiné práci. (Například v restauraci, číšník nebo kuchař vám také nebude servírovat jídla, která má on nejradši, ale připraví vám to, co si vy sami přejete.) Stejně na tom je i architekt, který ve svém nejlepším zájmu vyhoví přáním svého zákazníka, bez ohledu na jeho osobní vkus. Hlavní je, že to bude dělat někdo, koho to baví a vám se ušetří zbytečné starosti.

Interiér na klíč nemusí být pouze pro fungl nové prostory, ba naopak. Máte doma místnost, kterou byste chtěli renovovat? Máte zde kousky nábytku, které zde chcete zachovat? Žádný problém. Člověk zkušený v tomto oboru je schopen nakombinovat vše, co si zákazník vymyslí, včetně různých barev a materiálového provedení. Ve většině případů při renovaci dochází k přeměně hlavně kompozičního rozložení. Mnoho interiérů na klíč bere v potaz hlavně praktičnost a optimální řešení prostoru.

Co dostanu?
Jak již bylo řečeno, v první řadě se s architektem či designerem osobně setkáte. Na této schůzce se seznámíte a hlavně proberete vše, co je důležité (vaše požadavky, míry prostorů, váš vysněný styl apod.). Poté s dostatečnými podklady pro vypracování vám bude vypracován návrh a cenová nabídka. Ve většině případů se nejedná o jeden návrh, ale o několik variant s různými cenovými nabídkami. Po schválení jednoho z návrhů bude tento konkrétní návrh dopracován do finální podoby a bude vám poté předán ke schválení spolu s harmonogramem celé realizace. Vše je pouze o domluvě a je možné využívat služeb architekta či designera i po celou dobu realizace či pro doladění detailů vašeho interiéru.

Jste v situaci renovace či vybavování nového interiéru a jde vám z toho hlava kolem? Investujte do zhotovení interiéru na klíč, protože do čeho jiného je lepší investovat, než do útulného bydlení, kde se budete cítit příjemně a zkrátka jako doma!

Tak jdete do toho s námi? Neváhejte se nám ozvat na info@italskyinterier.cz a my vám rádi se vším pomůžeme!

Na internetovém obchodě italskyinterier.cz se můžete dozvědět vše o našich službách a budeme rádi, když navštívíte náš nový showroom v Českých Budějovicích.

TOP MÓDA

Vyberte si správně

V dávných dobách náušnice sloužily jako ochrana svého nositele: více

Vždy svěží