Netradičně
Polévky vévodí podzimnímu menu

Přišel podzim a s tím, jak stromy shazují listí, my oblékáme čím dál více vrstev. S měnícím se počasím se většinou proměňují i naše chutě. Spíš než osvěžující salát nás lákají vydatnější pokrmy a především něco, co nás pořádně zahřeje.
11. října 2020 | 09:00 celý článekNejsladší cesta k vitamínům

Zdrojů vitamínů a minerálů není nikdy dost – dvojnásobně pak tato pravda platí zejména na podzim. Tak proč si cestu ke zdraví nezpříjemnit sladkým šťavnatým ovocem? Právě v těchto dnech dozrávají na svazích kolem slunné španělské Valencie plody kaki Persimon Bouquet proslulé svou lahodnou chutí.
19. září 2020 | 09:00 celý článekBylinkové ghí pro zdraví i skvělou chuť

S jarem se jídelníček odlehčuje, ale zdravé tuky v něm mají své stálé místo po celý rok. Dokonalou kombinaci představuje přepuštěné máslo ghí doplněné čerstvými bylinkami, které jídlo přirozeně omastí a dodá mu zdraví prospěšné látky.
17. března 2020 | 12:00 celý článekObdobí medvědího česneku je tu!

Obliba medvědího česneku v poslední době strmě stoupá. Aby také ne. Od dob, kdy tak trochu upadl do zapomnění, jsme opět zjistili, že skvěle nechutná jen medvědům.
13. března 2020 | 15:00 celý článek5 tipů jak dietně připravit kuřecí maso

Hledáte vhodné, chutné a přesto dietní způsoby na přípravu kuřecího masa? Vyzkoušejte osvědčených 5 tipů na jeho úpravu od Drůbežářského závodu Klatovy. „Fit vaření“ nemusí být jen o dušení masa, stačí se vyhnout zbytečnému tuku a oleji a máte vyhráno! Záleží především na dochucení a hře s kořením a bylinkami, to vše můžete sami ovlivnit!
17. února 2020 | 15:00 celý článek