Jídla, po kterých se zapráší

Hodnocení:

Tiskni článek

Pošli článek

Po výrazné a hutné polévce si můžete odlehčit vaše menu skvělými vegetariánskými kapustovými karbanátky. Pro přípravu 6-8 ks budete potřebovat:
1 balení Kapusty řezané Dione 450 g
200 g brambor
jarní cibulku
nasekaný koriandr
3 lžíce másla a na opékání
špetku chilli
sůl
pepř

Kapustu řezanou Dione 450 g vysypte ze sáčku do hrnce s půl litrem osolené vroucí vody, krátce povařte a sceďte. Mezitím si nakrájejte na kolečka jarní cibulku, orestujte na másle, osolte, opepřete.

Uvařte zhruba 200 g oloupaných nakrájených brambor, které osolte a pokmínujte. Poté brambory rozšťouchejte. Smíchejte povařenou kapustu s orestovanou jarní cibulkou, přidejte rozšťouchané brambory, koriandr, sůl, pepř a chilli dle chuti. Rukama namočenýma ve studené vodě tvořte karbanátky, které na másle po obou stranách opečte do zlatova.

1 2 3

 

Přihlášení | Registrace

Zapomněla jste heslo?

Soutěže

TOP ZDRAVÍ A KRÁSA

Čistá pleť

Naučte svou dceru (či syna) pečovat o pleť správně a včas. Pokud si vytvoří základní více

TOP SEX A VZTAHY

On-line svět

Nezahnul vám, neměl MILENKU. Dokonce to není ani typ MUŽE, který by s vámi seděl více

TOP DOMOV

Topíte správně?

Léto je pryč a je třeba začít myslet na nadcházející topnou sezónu. Podívejte se na více

TOP CESTOVÁNÍ

Zajímavosti Egypta

Po Tunisku, Dominikánské republice, Maledivách a Zanzibaru se českým turistům více

Original Marines

Italská módní značka – od batolat až po teens. Hledáte něco hezkého pro své děti, více

Bílá dovolená

Když se řekne Harrachov, většině lidí se vybaví horské středisko, více

Severský design

Mohou tradiční designové přístupy a nová perspektiva fungovat dohromady? více