Najděte svého Anděla i Vy!

13. prosince 2018 | 15:00

Znáte ten pocit, kdy si ničím nejste jisti, trápíte se a pak pocítíte jemné mravenčení v břiše a rázem jste klidnější? Kdo by to neznal! Andělé jsou všude kolem nás, vnímají naše pocity, myšlenky i přání. Přicházejí a odcházejí, přináší nám pocit úlevy, ochrany a bezpečí.

Každý by na cestě životem měl mít svého malého andílka. Sice ho nevidíme, ale doprovází nás. Přivolejte ho pokaždé, kdy cítíte, že jeho podporu potřebujete. Mějte u sebe něco, čím ho přivoláte.

Talisman, dárek a šperk
Co mají tato 3 slova společného? Andělské zvonky. Ochrání, potěší a ozdobí. Engelsrufer (Andělské zvonky) jsou ručně vyráběné šperky, při jejichž výrobě němečtí mistři zlatníci kladou důraz na detail a pečlivé zpracování každého vzoru. Pravda, nejsou právě laciné, ale díky sterlingovému stříbru s rhodiovou úpravou jsou věčné. Nedojde k jejich zašednutí, pořád budou krásné jako v den, kdy jste si je oblékla poprvé. A teď je ten nejlepší čas, kdy si je můžete přát třeba k Vánocům.

Andělské zvonky
Základní stavební kámen šperků Engelsrufer. Vybírat můžete ze třech velikostí. Dovnitř patří rolnička, která krásně cinká a její zvuk je pokaždé jiný. Barvu rolničky si můžete vybrat dle své nálady, příležitosti nebo prostě jen tu, která je Vašemu srdci nejbližší. A co víc – rolničky uvnitř klícky můžete střídat. Takže si nemusíte vybrat jen jednu barvičku.

Nejen rolnička
Andělské zvonky můžete libovolně kombinovat s andělským křídlem, náušnicemi, náramkem nebo třeba prstýnkem. Svou vysněnou sadu si můžete buď sami sestavit z jednotlivých produktů, nebo si vybrat z nabízených sad andělských šperků. Ale pozor – výběr není jednoduchý. Každá sada je jiná, originální a výjimečná. Sama nevím, kterou si vybrat?

Srdíčko je symbolem bezmezné lásky i andělské nevinnosti. Křídlo Vás zase přenese přesně tam, kam chcete. Za svou láskou, svým snem, Vašimi nejbližšími. Vždyť co by byl anděl bez křídel? Sadu tvoří přívěsek, náramek a náušnice. Kombinace andělské pomoci a ochrany, se kterou se vypořádáte se všemi nástrahami.

Srdce poseté zirkony se schovává pod andělským peřím. A vše řekne za Vás. Že milujete, jste nevinní, šťastní a se srdcem na dlani. No dobře, nejen na dlani, ale i na uších a dekoltu. Sada je totiž tvořena přívěskem a náušnicemi.

Že to nejde dohromady? Dokážeme Vám opak. Zirkony dodají punc elegance a nevšednosti, perly udělají ze sady nevšední šperk.  Andělské křídlo z Vás udělá hvězdu, nebeská slza zase rozehraje ve vašem dekoltu symfonii radosti a štěstí. Do uzamykatelné klícky schováte pokaždé jiný poklad. Barvu rolničky totiž můžete měnit (pokud si dokoupíte i rolničky jiné, než bílé barvy).

Žádná z těchto sad nevyhovuje Vašim představám?
Sestavili byste si ji jinak? Můžete! Šperky jsou přímo stvořené ke kombinování. Sestavte si soupravu podle Vašeho gusta! A když budete potřebovat poradit, nebojte se napsat nebo zavolat. Pomůžeme Vám!

Všechny tyto krásné šperky najedete na www.andelske-zvonky.cz

Operace prsou

Zvětšení prsou patří k jedněm z nejvíce populárních zákroků v estetické medicíně více

Zimní sporty