Nebojte se být jedinečná!

20. září 2018 | 15:00

Každá žena touží po tom být jedinečná a nezáleží na tom, zda se jedná o holčičku, děvče, slečnu, paní či dámu, proto Vám přední český výrobce šperků firma Zodiax a.s. představuje kolekci zlatých šperků s přírodními perlami ZODIAX a kolekci dětských náušniček značky CUTIE Kids Jewellery.

Perly ZODIAX
Čistá elegance a ladnost perel stvořených přírodou udivuje lidstvo již několik tisíc let. Proto perly vždy dodávaly šperkům smyslnou ženskost. Díky delikátnímu designu a sofistikovanému stylu šperků jsou ideálním doplňkem při slavnostních příležitostech a stanou se opravdovou perličkou Vašeho outfitu. U perlových šperků ZODIAX máte vždy  jistotu, že každému šperku byla věnována maximální pozornost špičkových českých šperkařů a designerů. Pro více informací neváhejte navštívit naše internetové stránky nebo se přijďte osobně podívat na náš showroom v Praze.

CUTIE Kids Jewellery
Exkluzivní řada šperků pod názvem CUTIE KIDS JEWELLERY je určena pro ty nejdražší v našem životě, pro naše děti. Protože chápeme, že narození dítěte znamená pro každého rodiče malý zázrak, je při výrobě našich výrobků kladen důraz na kvalitu použitého drahého kovu a kamenů, zdravotní nezávadnost, bezpečnost, design a dokonalé dílenské zpracování. Právě proto mohou být dětské náušničky CUTIE ozdobou dětí již od kojeneckého věku.

Dětské náušnice CUTIE, tak jsou dokonalou volbou pro všechny rodiče, kteří chtějí unikátní ozdobu pro své nejmenší. Prarodiče či přátele zase mohou originálním dárkem pogratulovat a podělit se tak o radost z narození miminka.

www.zodiax.cz
www.cutie-jewellery.cz

Zhubněte snadno

Máte pocit, že ať děláte, co děláte, zhubnout se vám stále nedaří? více