Kompaktní paletky pro cestování nalehko

6. ledna 2019 | 10:00

Naše velká láska roku 2019, úspěšná paletka Born To Run od Urban Decay pro váš jakýkoliv look, kdekoliv a kdykoliv, nás inspirovala k tvorbě tří minipaletek očních stínů On The Run, každá s vlastním příběhem inspirovaným největšími barevnými hity sezóny: Bailout, Detour a Shortcut.

Tyhle rychlovky pro únik do světa krásy obsahují mix dřívějších i zcela nových odstínů, zapadnou do každé kabelky a skvěle se hodí pro impulsivní dobrodružné chvilky – i ty sebekratší!

Drobná kazeta, něpřehlédnutelné odstíny
Každá paletka v sobě ukrývá osm odstínů s různými finiši (od matných po metalické) a zrcátko pro úpravy na cestách. Díky unikátnímu barevnému rozlišení jednotlivých kazet dokážete vylovit právě tu, kterou v dané chvilce nutně potřebujete.

Bailout
Zrychlete ve vteřině z nuly na stovku s Bailout. Paletka Bailout vypadá až trestuhodně dobře: nabitá kakaovými neutrálními tóny, metalickou tmavě fialovou a třpytivě-měňavým přechodovým odstínem. Paletka nabízí, jak čokoládově laděné neutrální, tak i oslnivě zářivé stíny a jeden dominující fialový odstín Vice, který vašemu líčení dodá ten správný tón. Je to jen na Vás, zda si dnes vyberete přirozený nude look nebo fialově svůdný.

Detour
Vydejte se na nečekané dobrodružství s Detour. Nechte se unášet na vlně neutrálních zemitých tónů, metalické tmavé modrozelené a přechodovém odstínu s nečekaným holografickým efektem.  Na cestách vždycky počítáme s něčím nečekaným a nezapomínáme ani na elektrizující kouřové líčení. S novou paletkou budete připravena na cokoli. Chcete dnes přirozený look nebo vyplujete na zářivé vlně modrozeleného odstínu Plunge? Vrstvěte a kombinujte s paletkou Detour.

Shortcut
Najděte svou vlastní cestu pomocí Shortcut. S  neutrálními tóny ve stylu tvářenky – metalickou temně růžovou a měňavě třpytivým přechodovým odstínem – dosáhnete vrcholu zaručeně první.  Vytvořte každý den nový originální look. Letošní odstíny vnadné paletky Shortcut jsou žhavější než rozlehlá sluncem vypálená poušť. A svůdnější než kdykoli předtím.

Vztah na dálku

Mnoho lidí se rozhodne pro vztah, i když s partnerem nežijí ve stejném městě více

Zelený trávník

Pamatujete ještě na horké loňské léto a sucho, které nás sužovalo? Pokud ne více