Bioplastica s. r. o. - profil kliniky

22. ledna 2019 | 15:00

Pracoviště estetické chirurgie MUDr. Jany Vybulkové Zavadilové, které vzniklo r. 1996, kdy bylo zaměřené převážně na odstraňování křečových žil a metličkových žilek komplexní sklerotizací a ambulantní operační výkony. V r. 2011 zakládá majitelka 1. kliniku bioplastické chirurgie v ČR a pro velký zájem díky svělým výsledkům zákroků se stává jednou z hlavních náplní činnosti.

Bioplastika
8 let zkušeností s bioplastikou, přes 3000 zákroků u českých i zahraničních klientů

Vrátíme vám až 15 let
Pomocí bioplastiky dokážeme zpevnit a doplnit povadlé partie obličeje a vrátit výrazu obličeje až 15 let. To vše bez jizev s trvalým efektem.

Domodelujeme nedostatky vašeho obličeje i těla
Modelování obličeje i těla nebo přirozené omlazení obličeje s trvalým efektem už není snem, ale skutečností, kterou nám poskytuje metoda zvaná BIOPLASTIKA. Metoda spočívá v aplikaci bioplastického materiálu na jehož podkladě se vytvoří nová vlastní tkáň.

Křečové žíly a metličkové žílky
21 let zkušeností s komplexní sklerotizací  prezentovanou MUDr. Janou Vybulkovovu Zavadilovou v roce 1999 v dosud vysílaném pořadu ČT 1 Sama doma, největší databáze klientů z ČR i zahraničí

Odstraníme křečové žíly i metličkové žilky
Problémy s křečovými žilami a metličkovými žilkami trápí čím dál více žen i mužů a to hlavně proto, že se jedná o dědičné onemocnění. Varixů i metliček se lze zbavit pro pacienta nezatěžující, účinnou a osvědčenou metodou komplexní sklerotizace, kdy při jednom zákroku jsou odstraněny varixy i metličky najednou.

Pigmentové a jiné kožní výrůstky
12 let zkušeností se zákroky elektrokauterem , tisíce výkonů a spokojených klientů

Zákroky Eletrokauterem
Téměř každý člověk má na své kůži nějaký nepříjemný nebo neestetický výrůstek, krevní nádorek a pod. Pomocí elektrokauteru lze tento defekt jednorázově odstranit a zároveň jde o nejbezpečnější metodu, kdy během několika sekund je vše nežádoucí pryč. Hojení probíhá rychle, bez omezení fyzické činnosti pacienta. Většinou zcela bez jizvičky.

Poradit se s řešením vašeho problému můžete s MUDr. Janou Vybulkovou Zavadilovou na klinice Bioplastica.s.r.o. - 1. klinika bioplastické chirurgie. Na stránkách www.bioplastica.cz najdete podrobnosti, další služby a fotky výsledků zákroků.

Dieta ve vztahu

Ve vztahu se běžně podporujeme, pomáháme si a sdílíme dobré i špatné. více

Titanzinek

Zapomeňte na tradiční vodojemy ve tvaru obří „řadicí páky“. Dnešní vodojem více