Snídaňová kaše s kefírem a karobem
			            
Snídaně téměř bez práce. Vyzkoušejte ovesnou kaši s Tmavým karobem Dr. Oetker trochu jinak.
Náročnost: snadná
Doba přípravy: nejlépe přes noc
Vystačí na: asi 2 porce
Přísady:
•    300 ml kefíru
•    1 banán
•    1 KL Tmavého karobu Dr. Oetker
•    3 KL javorového sirupu
•    4 PL jemných ovesných vloček
•    3 KL chia semínek
•    špetka soli
•    špetka mleté skořice
•    1 KL Vanilkové pasty Dr. Oetker
Na ozdobení:
•    jakékoli ovoce, např. banány 
•    ořechy
Ještě potřebujeme:
•    ponorný mixér
•    2 misky
Příprava:
1.    Na přípravu kaše nalijeme kefír do vyšší sklenice. Přidáme oloupaný, nakrájený banán, karob, sirup a vše pomocí ponorného mixéru rozmixujeme. Přidáme ovesné vločky, chia semínka, sůl, skořici a pastu. Zamícháme a uložíme do chladničky na několik hodin, nejlépe však přes noc. 
2. Kaši rozdělíme do misek, na povrch naneseme ovoce a ořechy a podáváme.
