Snídaňová kaše s kefírem a karobem
Snídaně téměř bez práce. Vyzkoušejte ovesnou kaši s Tmavým karobem Dr. Oetker trochu jinak.
Náročnost: snadná
Doba přípravy: nejlépe přes noc
Vystačí na: asi 2 porce
Přísady:
• 300 ml kefíru
• 1 banán
• 1 KL Tmavého karobu Dr. Oetker
• 3 KL javorového sirupu
• 4 PL jemných ovesných vloček
• 3 KL chia semínek
• špetka soli
• špetka mleté skořice
• 1 KL Vanilkové pasty Dr. Oetker
Na ozdobení:
• jakékoli ovoce, např. banány
• ořechy
Ještě potřebujeme:
• ponorný mixér
• 2 misky
Příprava:
1. Na přípravu kaše nalijeme kefír do vyšší sklenice. Přidáme oloupaný, nakrájený banán, karob, sirup a vše pomocí ponorného mixéru rozmixujeme. Přidáme ovesné vločky, chia semínka, sůl, skořici a pastu. Zamícháme a uložíme do chladničky na několik hodin, nejlépe však přes noc.
2. Kaši rozdělíme do misek, na povrch naneseme ovoce a ořechy a podáváme.